Home » Gezond, veilig en duurzaam werken

Gezond, veilig en duurzaam werken

Cover brochure Gezond veilig en duurzaam werken
Deze brochure (voor zowel werkgevers als werknemers) geeft praktische aanbevelingen om de inzetbaarheid, vitaliteit en langer doorwerken van werknemers te bevorderen. Werknemers krijgen dankzij de tips inzicht in vragen als: waar krijg ik energie van? Hoe kan ik stress vermijden?

Deze brochure is interessant voor zowel werkgevers als werknemers. Er staan veel praktische aanbevelingen in om de inzetbaarheid, vitaliteit en langer doorwerken van werknemers te bevorderen. Werknemers krijgen dankzij de tips inzicht in vragen als: waar krijg ik energie van? Hoe kan ik stress vermijden?

 

Ben jij werknemer?

Welke functie je ook hebt, hoe lang of veel of vaak je ook werkt… het is goed om geregeld na te gaan hoe het zit met jouw vitaliteit, jouw werkplezier en jouw werkdruk. Geef en krijg je genoeg energie? Ben je in balans? Doe je je werk nog met dezelfde bezieling die je had toen je startte? Hoe denk je dat dit in de toekomst zal zijn? Met deze brochure krijg je meer inzicht in die dingen die voor jou van belang zijn om fit, vitaal en inzetbaar te blijven. Daarnaast geven we je tips en goede voorbeelden uit de praktijk.

 

Ben jij werkgever?

Zorgen dat je medewerkers gemotiveerd en gezond bij je blijven werken, hoe pak je dat aan? In deze brochure vind je meer informatie over duurzame inzetbaarheid. Wat is het eigenlijk? Wat kan ik als werkgever doen? Welke factoren in de groene sector spelen een rol als jij je medewerkers inzetbaar wilt houden. We geven je tips en ideeën hoe aan de slag te gaan en waar informatie of advies te vinden.

Vraag of suggestie? Stuur een mail

of neem direct contact op met een van onze medewerkers.

Altijd op de hoogte?
Het laatste nieuws lees je in onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)

Meer onderzoek naar natuur

OBN Natuurkennis ontwikkelt en verspreidt kennis met als doel het structureel herstel en beheer van natuur. Lees meer 

Leren op je eigen moment en op je eigen plek? Kies voor e-learning!

Leer je groen is hét e-learning platform voor medewerkers en vrijwilligers werkzaam in bos, natuur en landschap!