Home » Maaike Hoogland

Maaike Hoogland

Communicatie adviseur
VBNE

Ik ben Maaike Hoogland. Ik woon in Houten en ik werk als communicatieadviseur bij de VBNE en het OBN. Ik zet mijn expertise graag in om samen met collega’s en samenwerkingspartners bij te dragen aan delen van kennis om het natuurbeheer van de ledenorganisaties te versterken. 

Oorspronkelijk ben ik in Utrecht afgestudeerd als ontwikkelingsbioloog. In plaats van een baan in de wetenschap, koos ik voor een baan in de communicatie. Hiervoor heb ik onder andere gewerkt als communicatieadviseur bij Stichting Rhijnhuysen, een projectbureau om de samenwerking in de zorg te stimuleren en bij AxionContinu, een grote zorgorganisatie voor wonen, zorg en revalidatie in Utrecht. Na 30 jaar in de zorgsector te hebben gewerkt, vind ik het ontzettend leuk en interessant om nu in dit werkveld aan de slag te zijn. Vooral de inhoudelijke verdieping en de samenwerking met andere professionals vind ik erg inspirerend en ik krijg daar veel energie van. 

Naast mijn werk, schilder ik graag in het atelier dat ik deel met drie andere kunstenaars. Verder bezoek ik graag musea en concerten of festivals. Ik hou van reizen en ik ben graag in de natuur. 

Altijd op de hoogte?
Het laatste nieuws lees je in onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)