Home » Nieuws » Nieuwe modules in Leer je Groen
28 maart 2024

Nieuwe modules in Leer je Groen

Leer je Groen is hét e-learningplatform voor beroepskrachten en vrijwilligers in de groensector. Recent zijn er 2 nieuwe modules toegevoegd:

Toolboxmeeting

Natuurbranden en toolboxmeetingEen toolboxmeeting is een belangrijke vorm van communicatie over veiligheid op de werkplek. In deze module wordt uitgelegd hoe je het best en met plezier een effectieve toolboxmeeting kunt geven.
> naar de module

Natuurbrand, wat nu?

De module Natuurbrand, wat nu? gaat over brandbestrijding. Teamleiders, beheerders en groene Boa’s leren wat de taken van een terreineigenaar zijn tijdens een brand en hoe je goed samenwerkt met de brandweer.
> naar de module

Over Leer je Groen

Leer je Groen is hét e-learningplatform voor beroepskrachten en vrijwilligers in de groensector. Medewerkers van deelnemende organisaties, die beheerwerk doen in de natuur, die met publiek werken of die monitorwerk doen, kunnen via Leer je Groen op een laagdrempelige manier meer leren bijvoorbeeld over duurzaamheid, landschapsbeheer, veilig werken of wet- en regelgeving. Leer je Groen bevat meer dan 30 modules en het aanbod wordt continu uitgebreid.
> naar Leer je Groen